Bitcoin post „V-vormig herstel“ als Stieren wissen van nachtverliezen: Wat is het volgende

Bitcoin heeft net weer een schokkende prijsbeweging gepost, met de laatste afwijzing van de cryptocentrische munt op $19.800 die vanmorgen nog maar $18.300 stuurde voordat de stieren zich opstapten en hun neerwaartse dynamiek terugdraaiden.

Dit zorgde ervoor dat de cryptocurrency bijna alle verliezen als gevolg van deze recente beweging uitwiste, waarbij de kopers zich opnieuw richtten op een beweging in de richting van de $19.800 weerstand.

Dit „V-vormig herstel“ versterkt de onderliggende kracht van de cryptokralen aanzienlijk omdat het aangeeft dat de beren op dit moment geplaagd worden door onderliggende zwakte als gevolg van hun onvermogen om enige controle te krijgen over de prijsactie van de crypto.

Deze laatste berenval was ook fundamenteel gezond, omdat het het sentiment terugzette, de lange posities met een te hoge hefboomwerking eruit schudde en kon aangeven dat er op korte termijn nog meer winst te behalen valt.

Eén trader wijst nu naar de prijsregio net boven waar BTC handelt als een potentiële omkeerzone voor deze opleving.

Hij gelooft dat het herstel dat de laatste paar uur werd opgetekend „overcooked“ wordt en zal worden gevolgd door een verdere neerwaartse spiraal.

Ondanks dit sentiment wijst het feit dat de beren de afgelopen weken geen zinvolle trendverschuivingen hebben kunnen veroorzaken er wel op dat de stieren goed gepositioneerd zouden kunnen zijn om in de komende dagen en weken nog meer opleving te zien.

Bitcoin wist Overnachtverliezen als stieren brullen

Op het moment van schrijven is Bitcoin iets meer dan 1% goedkoper dan de huidige prijs van $19.400. Dit markeert een bijna volledige verwijdering van de verliezen die van de ene op de andere dag ontstonden als gevolg van de verkoopdruk op de $19.800.

Deze 24-uurs hoogtes markeerden een all-time high over vele platformen. Natuurlijk probeerden de beren deze beweging te verbleken en kregen ze kortstondig controle over hun prijsactie.

Ze stuurden het zelfs zo laag als $18.200 vanmorgen voordat de stieren de neerwaartse trend opvoerden en terugdraaiden.

Analist Claims BTC’s Rebound kan „Overcooked“ worden

Terwijl hij zijn gedachten deelde over waar Bitcoin zich op korte termijn zou kunnen ontwikkelen, legde een analist uit dat hij verwacht dat de opwaartse trend zich rond het huidige prijsniveau zal stabiliseren en weer in het voordeel van de beren zal beginnen te keren.

„Mijn dappere kleine lijn zorgde voor steun, maar ik denk dat dit gekookt is. Zal waarschijnlijk proberen om kortsluiting te maken rond de gouden zak.“

Typisch, V-vormige terugvorderingen worden gevolgd door massale opwaartse bewegingen, wat deze theorie enigszins onwaarschijnlijk kan maken.

Bovendien verlaagt elke test van de bovenste 19.000 dollar de weerstand hier, wat zou kunnen betekenen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het verbrijzeld wordt.

This entry was posted in Backup-Dateien, test. Bookmark the permalink.

Comments are closed.